1. HRL – Jug – Zamet ponovo slavio, pulska Arena porazila Kozalu!

0
138

Spuštene su zavese na Prvu HRL Jug.

Rovinježi su u „revijalnom“ tonu remizirali kod Dubovca Gaze uz odličnu prezentaciju peterostrukog strelca Tonija Zareva, a Buzećani su upisali 16. pobedu u sezoni u Zadru na krilima maestralnog Sandra Samardžića koji je postigao devet golova.

Umažani su samo „odradili“ gostovanje kod Hrvatskog Dragovoljca. Šest golova je dao Ivan Majić, a po četiri su dodali Dino Horozović i Erik Vukotić.

Arena iz Pule je slavila protiv Kozale sa 32:21 ali to nije puno toga promenilo jer su već ispali iz lige. Dominik Krajcar je kod domaćina postigao 11 golova dok su goste vukli Tadić i Franković sa po 5 golova.

Split i Ardiei su odigrali nerešeno (30:30). U ekipi Splita je Kalebić postigao 10 golova a Ardiei je imao raspoloženog Bašicu koji je takođe postigao 10 golova.

Buzet je odigrao sjajno protiv Zadra i slavio sa 25:29. U ekipi domaćina najefikasniji je bio Čirjak sa 5 dok je goste vukao Samardžić sa 9 golova.

Zamet je već odavno eliti a sada je opravdao ulogu favorita i slavio protiv BM 07 sa 34:29. Černeka je bio najefikasniji sa 6 golova kod domaćina dok je Metličić vukao goste sa 7 golova.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here